100 % betrouwbare occasiewagens

Onze technici kijken iedere wagen na op meer dan 100 controlepunten met feilloze multimerkdiagnose-apparatuur. Is de wagen niet voor de volle 100 % in orde? Dan wordt hij niet verkocht.


Servicepunten: reparaties en onderhoud

We beschikken op iedere locatie over eigen werkplaatsen met ervaren vakmannen. Je hebt daarom maar één contactpunt voor alle noden die betrekking hebben op je wagen, zoals onderhoud en reparaties.


Alle merken, alle budgetten

We richten ons op de overname en verkoop van alle mogelijke automerken. Daarom kan iedereen bij ons terecht voor een kwalitatieve occasiewagen, ongeacht je budget.


Kwalitatieve levensduur

Een occasiewagen met meer dan 100.000 kilometers op de teller vind je niet terug in ons assortiment. Wij staan voor kwalitatieve, betrouwbare wagens waar je nog kilometerslang zorgeloos mee kan rondrijden.


Uitgebreide garantiemogelijkheden

Wij willen onze klanten meer bieden dan de beperkte wettelijke garantie. Daarom kan je kiezen uit drie aanvullende garantiepakketten: Silver, Gold en Diamond.


COP Assistance

Heb je schade of panne op het Europese wegennetwerk? En kies je voor onze garantiepakketten Gold of Diamond? Dan geniet je bij pech 24/7 van onze COP Assistance gedurende de volledige garantieperiode.

  • Heb je interesse in een wagen of zit je met een specifieke vraag? Contacteer ons

Zoek mijn
volgende wagen

Onze
vestigingen

Nieuws & deals van Car Outlet Point ontvangen?

Chat with us